Magunkról


 1923-ban a nagy- és dédszülök által létrehozott mészárszék helyén van ez a kis üzem. Akkoriban  a "szántóföldtől az asztalig"  elv érvényesült: állattartás, vágás, feldolgozás,értékesítés egy helyen történt. A mai város közepén a hatósági előírások miatt a vágás már nem itt történik. Hozzánk az alapanyag már vágva, félben illetve negyedben érkezik. Ezért nagyon fontos a megbizható hazai termelők, beszállítók kiválasztása. Üzemünkben csak és kizárólag Magyarországon hizlalt és nevelt állatok kerülnek feldolgozásra. A gyártás modern eszközökkel, a hagyományokat megtartva történik. A hagyományos eljárásokba nem fér bele a különböző térfogatnövelő szerek használata, nem is használjuk ezeket. A füstölés is hagyományosan, tölgyfával és fürészporral történik. A mai nagyüzemi feldolgozás és értékesítés áraival nem tudunk lépést tartani, így a minőségre helyeztük a hangsúlyt. Előnyünk a nagyüzemmel szemben, a manufakturális kisszériás gyártás, és a vevökkel való közvetlen kapcsolat. Várjuk és elvárjuk a kritikát és a dicséretet is.

 

Filozófiánk egyszerű, és ezt elvárjuk a nálunk dolgozó kollegáktól is, "Mindent úgy készíts el,mintha magadnak, vagy a családodnak készítenéd !"

 

Találkozzunk személyesen Biatorbágyon!