Vendégkönyv

Üdvözlöm!

Kérem osszák meg véleményüket termékeinkkel kapcsolatban.

Köszönettel:

Czímer Hús Kft.

Add guestbook entry

Refresh Type the characters you see in this picture.
Gépelje be a képen látható karaktereket, ha nem tuja kiolvasni azokat, akkor kattintson a küldés gombra és új kép generálódik. Nem kis/nagy betű érzékeny.
RileyboK

台北市最推薦的水晶燈 http://lights-crystal.com/

Andrea

Kedves Tulajdonos! Kíváncsiságból mentem el, mert sok jót hallottam Önökről. A friss hús pult nagyon tetszett, a nem szokványos layout miatt. Igazán jó volt ránézni. De a töltelékes hentesárutól sokkal többet vártam. A marhapárizsi zselatinos, légbuborékos, a szafaládé nem egyenletesen füstölt, a töltött káposzta tölteléke kifejezetten rossz volt, a falat még ma is visszafelé kívánkozik. Emiatt írok elsősorban. Jó hírű, szép, tiszta üzletnél én erre jobban ügyelnék. Kár, hogy nem lehet kártyával (-4%) és Erzsébet utalvánnyal (-7%) sem fizetni. Beleférne az árba.

Béli Héja

Holnap mi is jönnénk ebédelni! Palóclevest és dagadót kérünk. Nyolcvanketten leszünk! Üdv, Bélike

Opinie o firmach

Szuper hely! üdvözlet

Johne885

Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. Im going to watch out for brussels. Ill be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers! dfefdbddefbb

vegán nyürnyereg

Kérem írja le nekem valaki, milyen az a kanszagú hús! Elôre is köszönöm.

Kisvirág

Kedves Czimer Család!

Biatorbágyi lévén örülök a hírneveteknek, de én is azt az álláspontot képviselem, hogy nagyon szükséges lenne a kártyás fizetés lehetősége!!! Az ember ott áll a szép kínálat előtt és azon kapja magát, hogy venne-venne még, de nincs annyi pénz a tárcájában :-(( Miért olyan nagy gond ez? Igazándiból ma már alapállás...Ettől még családias az egész..
Kérlek fontoljátok meg!

Kisvirág

Dengyel Iván

Kedvesek!!holnap jönnénk,jó sokan!!!!ebédelni!!!!6 fő zömében a rántotthús és a hamburger lesz a nyerő!!14 óra körűl 1000 puszi

Dengyel Iván

Kedvesek!kérni szeretnénk,holnapra!!!! Kétszer 25dkg préselt császárt szeletelve,kétszer öt pár virslit,25 dkg kerek Prágai sonkát,egy rúd csípős szalámit és elvitelre egy rántotthúsos tálat saláta nélkűl!köszönjük nagyon!puszidesokk

DavidMox

All Toronto condo projects are here: http://www.condoprojects.ca/

CurtisheD
diegomymn

Want to make Website RSS Feeds - Blog RSS Feed Autopost ?.

Fülöp Dénes

Köszönöm szépen, a megrendelt "mini" disznótorost és kolbit sikerült átvenni. Gyors, figyelmes kiszolgálás.

Kovács Jánosné

Tegnap elhoztuk a múlt héten megrendelt húsokat.Kifogástalan minőségű, és szép árú volt. Évtizedek óta nem ettünk ilyen finom prágai sonkát, és marhanyelvet.Kedvesek, udvariasak az eladók. Nekünk nagyon megéri az a plusz nyolcvan km, amit megteszünk Önökhöz. További sok sikert kívánunk Önöknek!

Ildikó

Kedves Címzettek!

Ismerősöm ajánlotta Önöket és mióta megkóstoltuk a termékeiket, nem tudok jó szívvel egyéb helyen húsárut vásárolni, nagyon finom, friss és minőségi mindenük! Budapestről járunk Önökhöz lassan már heti rendszerességgel és mindig valami új felvágottat, sonkát vagy kenőmájast is vásárolok a már megszokott termékek mellé és mindegyik nagyon ízlik! :)
A boltban legtöbbször rengetegen vannak (ami nyilván érthető), így nem akarom feltartani a sort azzal, hogy melyik termék mit tartalmaz. A weboldalon fel vannak sorolva az áruk, azonban ha a részletekre kattintok, a képet látom csak nagyítva, van esetleg rá mód, hogy az összetevőket feltüntessék, ahogy az üzletekben kapható hústermékek esetén is, %-os bontásban?

Köszönettel,
Ildikó

András

Kedves Czímer Kft!
Önöknél vásároltunk darált húst a karácsonyi töltöttkáposztához,illetve oldalast csak úgy... reménykedtünk,hogy az önök által forgalmazott sertéshús nem kanszagú/ízű,de keservesen csalódnunk kellett... A sült oldalas már a tepsibe kerüléskor átható kanszagot árasztott, így számunkra fogyaszthatatlannak bizonyult. Most csak reménykedhetünk,hogy a darálthús másik disznóból készült... Nagyon nagy a csalódásunk,pedig csupa jót hallottunk az Önök vállalkozásáról... András

admin

Kedves Gábor!
Minden kolléganő mellett elhelyeztünk egy antibakteriális kézfertőtlenítőt ami sokkal higiénikusabb, mint egy többször használt, pénzes kézzel megfogott és felhúzott kesztyű. Ezt követeljük meg a kolléganőktől. Kérem, hogy ha ezt nem látja (Én még soha nem tapasztaltam) akkor szóljon. Ez a HACCP követelményének is megfelel. A csomagolásért elnézést kérünk.
Köszönettel:
Czimer Szilvia

Gábor

T. Czímer Hús Kft.!

"Friss" biatorbágyi lakosként - bár a hírüket vidéki ismerősöktől már hallottam - ma vásároltam először Önöknél. A széles választék, a tiszta és igényes üzlet elbűvölt, számomra a hosszú sor (valóban kb. 20 percet kellett várnom a soromra) inkább megnyugtató és pozitív üzenet, ugyanakkor van néhány észrevételem, amit megosztanék Önökkel:
- a felvágottak szeletelése esetén csupasz kézzel (mellyel egyébként a visszajárót is kezeli a kolléganő) egyrészt nem higiénikus, másrészt tudtommal a HACCP szabályrendszer alapján nem is szabad a felvágotthoz hozzáérni. Ezt kérem, hangsúlyozzák kollégáiknak és követeljék meg a betartását, mert a vásárlói rosszalláson kívül egy esetleges hatósági ellenőrzés esetén ebből komoly büntetés is származhat.
- a felvágottak becsomagolása sajnos kritikán aluli... A kereskedelemben oktatják ezt, nem egy agysebészet és pontosan ugyanannyi idő és odafigyelés szépen és igényesen becsomagolni azt a 20 dkg felvágottat, mint amilyen hányaveti módon én ma megkaptam.

Mindezektől függetlenül a vásárolt termékekkel maximálisan meg voltam elégedve, köszönöm!

Kérem a fenti észrevételeimet megfontolni szíveskedjenek!
KÖszönettel,
egy remélhetőleg visszatérő vásárlójuk

admin

Kedves Annamária
Sajnálom, hogy "leszokott rólunk", de örülök kedves szavainak.A lehető legjobb helyen járt, mivel első kézből a gyártótól kérdezheti meg az összetevőket. Törvény kötelez minket az allergének feltüntetésére (gyönyörű táblázatom van), csak kérni kell az eladótól. De ezt ki is írtuk. Az irtózatos sorok egy kicsit túlzás, de higgye el ez is csak azt mutatja felém, hogy jól dolgozunk, mert ahogy Ön is mondta, az áru jó. Hiszem, hogy kollégáink gyorsan le tudják győzni a sort.A bankkártyás fizetést mostanában nem tervezzük, sajnálom ha az első alkalommal kellemetlenség volt ez Önnek.A kassza kérdése nem egyszerű dolog mivel ez nem egy farmar üzlet ( nem bántásként a farmer üzletek felé), élelmiszerrel foglalkozunk szigorú higiéniai előírásokkal.És remélem, hogy a munkánknak van értelme. Várjuk
Önt is vissza Köszönettel Czimer Szilvia

Annamária

Jó az áru, kedvesek az eladók, szép az üzlet, de ami miatt leszoktam a boltról:
-nincs bankkártyás fizetés (ez ma már alap, és többet is vásárolnék, ha nem a nálam lévő kp. erejéig tudnék válogatni...)
-az összetevők sem a honlapon sem az üzletben nem szerepelnek.
-irtózatos sorok tudnak kialakulni. Jól jönne még egy kassza. Vagy más munkaszervezés.
Bízom benne, hogy lesz változás! ;-) és akkor visszatérek.